آیا قاضی میتواند دستور آزادی ماشین را صادر کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #57233154

باسلام
دخترم خودروی شوهرش را بابت مهریه توقیف کرد چون هم سند و پلاک به نام شوهرش بود ولی شوهر رفته و ماشین را دو ماه بعد از توقیف به نام دوست و همکارش قولنامه کرده و خریدار با همان قولنامه در صورتیکه پلاک و سند به نام شوهرش هست دستور آزادی ماشین را از دادگاه گرفته و ماشین را از پارکینگ درآورده و پرونده فعلا درحال رسیدگی است آیا قاضی میتواند دستور آزادی ماشین را صادر کند درصورتیکه پلاک و سند خودرو به نام شوهرش هست و مشخص هست که قولنامه فروش جعلی است و تاریخ تنظیم قولنامه را قبل از توقیف خودرو زدن و اگر خودرو را فروخته چرا دست شوهر بوده که توقیف شده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنیم کاملا معلومه که کلاهبرداری است.تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایشات شما، قاضی حق رفع توقیف را نداشته و محکومیت انتظامی برای قاضی در صورت شکایت شما خواهد بود . و میتوانید با شکایت علیه قاضی پرونده در دادگاه انتظامی قضات اقدام قانونی نمایید.