آیا بعد از انحلال باز هم مالیات تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۸ #57223673

سلام.من آپارتمانم که در آن زندگی میکنیم را به همسرم برای تاسیس شرکت از طریق بنگاه اجاره داده ام. دارایی برای ما مالیات سنگینی تشخیص داده است.چطور میتوانیم رفع تعرض کنیم.شرکت بعد از ۴ سال منحل شده آیا بعد از انحلال باز هم مالیات تعلق میگیرد.سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مالیات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تعلق خواهد گرفت دوست عزیز

با درود بله شامل می‌شود.

با سلام
بله مشمول مالیات می باشد

سلام و درود بله مشمول مالیات می باشد

سلام بله مشمول مالیات بوده الا اینکه توقف فعالیت شرکت رو به دارایی اعلام کرده باشید

در هر صورت برای تمر تجاری تا زمان انحلال شرکت مالیات اخذ خواهد شد لذا از زمان فسخ به بعد و اعلام به دارایی مالیاتی اخذ نخواهد شد

با سلام
با توجه به اینکه دفاتر شرکتهای تجاری میبایست در املاک تجاری مستقر باشند بدین وصف اداره دارایی مالیات متعلقه را بر این اساس محاسبه و دریافت میکند و در صورت انحلال شرکت ، لازم به ذکر است بدلیل اینکه پس از آگهی انحلال ، شخصیت حقوقی شرکت جهت تصفیه امور شرکت باقی است لذا صرفا میبایست همزمان با انحلال نسبت به فسخ اجاره نامه اقدام و فسخ قرارداد اجاره را به اداره دارایی ارائه دهید تا از آن پس نحوه محاسبه مالیات ماخذه اصلاح شود