تهمت خیانت همسر را چگونه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #57191813

سلام
مدتی پیش توسط همسایه طبقه اول خانه مان حرفی گفته شد که شما زمانی که سر کار میروید خانمتان ساعت ۲ شب فردی را به خانه می آورد چون من نگهبان شب کار هستم و شب ها خونه نیستم. حالا با حرف این آقا روح و روانم مختل شده و به همسرم مشکوک شده ام و هروقت یادم میاد آتش میگیرم. شاهد هم دارم که چنین حرفی زده و گفته که تو دادگاه هم میگم راست گفتم. حالا من اگه ازش شکایت کنم و قسم بخوره رو قرآن که راست بوده چی میشه؟ اگه بگه الکی گفتم من چکار میتونم کنم که مجازات شه؟ من شاهد هم دارم که چنین حرفی زده. باتشکر وسپاس فراوان

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همسایه باید بیکار باشه به دروغ بگه همسرشما با کسی رابطه داره اما چنانچه گفته همسایه خود را باور نداری و میخوای شکایت کنی درصورت اثبات افترا وتهمت به جریمه محکوم میشه