ایا مدرکی مبنی بر برگشت خوردن چک به محل زندگیش ارسال میشه از طرف بانک ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۰ #57184177

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده چکی به مبلغ ۴۰ میلیون تومان از شخصی گرفته ام که میخوام آن را برگشت بزنم ، چند سوال از حضورتان دارم. یک اینکه اگر فقط چک رو برگشت بزنم بدون اینکه شکایت کنم ، چه عواقبی برای صادرکننده داره ؟ ایا تمام حساب های بانکی شخص مسدود میشه ؟ ایا مدرکی مبنی بر برگشت خوردن چک به محل زندگیش ارسال میشه از طرف بانک ؟ حقیقتش نمیخوام ابروی اون فرد پیش خانواده ش بره. لطفا تمام اتفاقاتی که بعد برگشت زدن برای صادر کننده میفته رو بفرمایید. با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- حساب جاری صادرکننده چک اعتبارش را از دست داده و جهت استفاده از خدمات و تسهیلات دچار مشکل خواهد شد .همچنین دیگر دسته چک جدید به نامبرده نخواهند داد تا زمانی که تکلیف چک برگشتی مشخص شود .
۲- مطابق قانون جدید چک چنانچه وجهی در هر نوع حساب دیگر به نام صادرکننده باشد توقیف و پرداخت خواهد شد .
۳-خیر . اعلامی مبنی بر برگشت چک به صادرکننده ارسال نخواهد شد .
۴-می توانید مراتب برگشت خوردن چک را از طریق اظهارنامه به آدرس صادرکننده ارسال کنید .