آیا راه حلی وجود دارد که بتوانم دو دنگ خانه که مهریم است پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۴ #57180885

با سلام. در ابتدای ازدواج ما یک خانه خریدیم که پولشو نصف نصف دادیم و سندش هم نصف شد.. من دو دنگ خانه توی مهریم دارم... هنگام طلاق شوهرم ادعا داره که این دو دنگ رو قبلا به نام من زده..تازه به حای دو دنگ سه دنگ زده.. اما اون سه دنگ رو خودم پولشو دادم. من هیچ مدرکی ندارم که پول سه دنگ رو خودم دادم...

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
اگر ادله ای همچون شاهد، فیش واریزی وجوه از جانب شما یا تراکنشی از حسابتان به حساب ایشان داشته باشید میتوانید ثابت کنید
موفق و موید باشید

با سلام
چون دین ایشان به شما از باب مهریه انتقال دو دانگ از ملک بوده و عملا نیز این انتقال اتفاق افتاده، نمی توان گفت که مهریه به شما پرداخت نشده. مگر این که بتوانید با ادله ثابت نمایید که پرداخت ثمن توسط خودتان انجام شده است.

با توجه به مدارک موجود باید ادعای خود را اثبات نمایید ....

خوب اگر سند۳دانگ ۳دانگ تنظیم شده شما شریک خانه هستین وبقیه دانگ همسرتون قابل توقیفه

با درود
باید بتوانید با ادله قانونی ازجمله شهود و دیگر موارد، ادعای خویش را اثبات نمایید.

میتوانید دو دانگ خانه به عنوان مهریه توقیف کنید

برای اثبات باید پرداخت اون مبلغ رو از جانب خودتون با ادله و مدارک ثابت کنیدوالا نمیتونی
توصیه بنده بشما کاربر محترم اینه با یک وکیل متخصص پایه یک و باتجر در شهر خود یا هرجای دیگه کمک و مشاوره بگیرید