بدلیل ورود به زور صاحب خانه به منزل مستاجر چطور شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۱ #57151968

صاحب خانه ام به همراه پسر ۳۰ ساله اش به زور وارد منزل بنده شده و بعد از ضرب و شتم من درب را از بیرون قفل کردند که نتوانم بیرون بروم
بعد از چند بار تماس تلفنی بنده با ۱۱۰ که دوبار مراجعه نموده و به وسیله صاحب خانه ام رد شده بود دفعه سوم با خودم تماس گرفتن از ۱۱۰ که گفتم داخل منزل زندانی هستم به همراه دو کودک خردسالی و صاحب خانه مجبور شد درب را باز کند
الان باید چگونه و به کجا شکایت بکتم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر صورتجلسه ای تنظیم شده باشد میتوانید با استناد به ان یا داشتن شهود و سایر مدارک بر علیه موجر و فرزندش به دلیل ورود به عنف و ضرب و جرح و سایر موارد شکایت از طریق کلانتری و معرفی به پزشکی قانونی و اخذ گواهی پزشکی قانونی نمایید

سلام
باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت ورود به عنف و ضرب و جرح عمدی را علیه شان مطرح نمایید