اگه شکایت کنم پزشکی قانونی مشخص میکنه که این دیسک کمر تازه نیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۶۶ #57122995

من در یک شرکت مشغول به کار بودم و در حین کار کمر درد گرفتم ولی با دارو و .. کمردرم بهبود یافت ولی دوباره بعد از مدتی دوباره کمر درد شدید گرفتم و با ام ار ار فهمیدم دیسک کمر گرفتم و حالا بعد از استرحت پزشکی شرکت بنده را اخراج کرده که دیگه توانایی نداری و به درد ما نمیخوری و حالا اگه شکایت کنم پزشکی قانونی مشخص میکنه که این دیسک کمر تازه نیست مثلا برای یک سال قبل هستش و من نمیتونم به این دلیل شکایت کنم آیا بنده را میتوانید راهنمایی کنید
البته بنده هزینه‌های زیادی برای بهبودی خرج کردم و برای دریافت خدمات آنلاین نتونستم هزینه پرداخت کنم برای همین از این طریق مشکلم را بیان کردم
با تشکر -----

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اثبات کنید که دیسک کمر عارضه در زمان کار شما بوده است و پزشکی قانونی این موضوع را تشخیص خواهد داد

پژشکی قانونی مشکل و به انضمام زمان حددث احتمالی را البته نه تاریخ دقیق وعلت آن به مراجع قضایی اعلام می کند.

اینکه عارضه شما تازه به وجود آمده یا خیر برای پزشکی قانونی قابل تشخیص است، اما تشخیص اینکه زمان دقیق آن چه موقع است و یا بر اثر چه اتفاقی کمر شما دچار مشکل شده بعید به نظر میرسد

درود
تا زمانی که بین کار و دیسک کمرتان رابطه ای محرز نشود بر فرض اعلام پزشکی قانونی در خصوص سابقه دیسک شما امکان اخذ غرامت از شرکت را ندارید.

باسلام
درصورتی که آزمایشات و ام آر ای و پرونده پزشکی دراین خصوص داشته باشید احتمالا پزشک قانونی بتواند تشخیص دهد ولی شما باید اثبات کنید که دیسک کمر ناشی از کار بوده

سلام رابطه سببیت و علیت بین صدمه و کار باید محرز شود اثبات این موضوع دشوار میباشد .درصورتی ک تمایل ب شکایت دارید از طریق دفاتر خدمات ب استناد مدارک پزشکی و بروز صدمه حین کار شکایت را ثبت نمایید

مهم این است که بتوانید اثبات نمایید کمر درد و دیسک کمر شما در حین انجام کار و به دلیل کار بوده است.