آیا این پیام ها مشکلی برای من به وجود می آورد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۱ #57101711

من با همسرم مشکلی ندارم ولی او الان شکایت کرده که من به او دست بزن دارم در حالی که من تا به حال دست بر روی زنم بلند نکردم ولی بخاطر اینکه راضی کنم برگرده به زندگی در تلگرام گفتم که قبول من تو رو زدم دیگه هم نمی زنم آیا این پیام ها مشکلی برای من به وجود میآورد؟؟؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف پیامک کمکی به ایشان نخواهد کرد و اثبات این گونه موارد نیاز به ادله کافی دارد

سلام
اثبات ادعا نیاز به ارائه دلیل و مدارک دارد و در خصوص پیام ارسالی نیز می توانید اعلام دارید که در راستای حل اختلاف عنوان داشته اید

بسمه تعالی. : فرض سوال مذکور به محضرتان معروض میدارم صرف دادن پیامک ارسالی توسط حضرتعالی دارای چند وجه است که کافیست کمی با دقت پاسخ بنده رو مطالعه کنید .
۱) دین مبین اسلام که دین مهربانیهاست با توجه به مراتب تمرد زوجه از زوج بعد از چند مرحله تذکر و همچنان اصرار بر تمرد زوجه اززوج اجازه داده در حدی که زدن جنبه اعلامی داشته باشد نه تنبیهی شوهر زن خود را کتک بزند با نهایت مهربانی یعنی همانطور که در سوالتان فرمودید اشکالی ندارد و بعضا لازم است خب برای اینکه شبهه ایی جادث نگردد منظور ردن رن توسط مرد به طریقه موارد ذیل است (در حدی که زدن بسیار ملایم مانند زدن برگ گل بر روی دست باشد یا با آستین پیراهن خود به پشت بازوی همسرتان بزنید یا اینکه با ترکه نازک چوبی مانند ساقه گندم به همسرتان بزنید زدنبنابرین در پیامک، شما ذکر نکردید به کدام طریق همسرتان را کتک زدید زدید و همچنین بفرمایید تمرد ایشان چه بوده ، خب بالقاعده این اقرار ها
خنثی کننده آن پیامک ها خواهد شد زیرا منظورتان از ردن همان مقدار مشروع اسلامی بوده و قابل مجازات نیست

چنانچه شما همسر خود را مورد ضرب و جرح قرار داده باشیید ایشان بایستی به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی اثار ضرب و جرح را اخذ نماید ، لذا صرف اظهار شما در تلگرام ضرب و جرح را اثبات نمی نماید.