برادرم می خواهد برای میزان سهم خود از ماترک سند جداگانه بگیرد بقیه وراث می توانند مانع شوند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۷ #57098090

سلام بعد از فوت پدر تنها خانه ایی که داشت رو انحصار وراثت کردیم .ما چهار فرزند و مادرمون وراث هستیم.حالا برادر من که ما سه نفر باهاش مشکل داریم میخواد برود سند جدا بگیرد به اسم خودش برای سهمش.برای فروش خونه تکلیف بقیه چیه و اگر بخواهیم خونه رو بفروشیم به چه صورت میشود.و آیا میشود از سند زدن اون جلوگیری کرد؟

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
بله ایشان می توانند سند مجزا اخذ نمایند چرا که که مالک مشاعی هستند و می توانند سند مجزا داشته باشند و برای فروش هم می توانید از دادگاه درخواست فروش بگیرید البته این درخواست توام با اموال منقول متوفی باشد یا از قبل بروید عدم افراز را اخذ نماید.

برادرتان مالک مشاعی ملک است و می تواند سند مشاعی بگیرد شما می توانید از اداره ثبت درخواست صدور رای غیر قابل افراز بودن و سپس از دادگاه دستور فروش بگیریداما مانع اخذ سند برادرتان نمی توانید بشوید

ایشان مالک مشاعی ملک است و می تواند سند مشاعی بگیرد و در صورت غیر قابل افراز بودن و یا قابل افراز بودن حق فروش دارد و در صورتی که نتوانید رضایتش را جلب کنید به مزایده گذاشته می شود

به جای جلوگیری ازسند وی ، شما هم به نسبت سهم الارث خویش تقاضای سند نمایید

سلام
جهت فروش ملک باید اقدام به تنظیم دادخواست مبنی بر تقاضای صدور دستور فروش بگیرید...
ایشان چنانچه اقدام به صدور سند نمایند، در صورت وجود ششرایط قانونی می توانند نسبت به سهم خود صرفا سند مشاعی دریافت نمایند و نهایتا با دستور موقت می توان تنظیم سند را فعلا متوقف نمود

علیکم السلام
به نظر ایشان نمی تواند سند جدا بگیرد. در نهایت می تواند با عدم امکان افراز(یعنی تقسیم سهم هر یک از افراد خانوداه) دادخواست فروش خانه و تقسیم سود آن را درخواست کند. شما می توانید سهم ایشان را از او بخرید.