مبلغ دیه به حساب کسی که وکالت داره واریز میشه یا نه در وجه هر کدوم از اولیای دم چک صادر میشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۸۴۰ #57096040

سلام وقت بخیر
پدربزرگ بنده فروردین ماه تصادف کردند و متاسفانه فوت شدن و راننده ماشین ۱۰۰ درصد مقصر شناخته شدن برای گرفتن دیه الان به مرحله ای رسیده که بیمه حواله پرداخت دیه رو تحویل داده و گفته پول رو به حساب دادگاه واریز کرده وراث به دادگاه مراجعه کردند و قاصی گفته برای سریع تر پیش رفتن کار ها بهتره همه وراث به یک نفرشون وکالت کاری بدن برای انجام کارها میخواستم بدونم الان مبلغ دیه به خساب کسی که وکالت داره واریز میشه یا نه در مجه هر کدوم از اولیای دم چک صادر میشه؟
ممنون میشم اگر جواب بدید

مشاوره حقوقی دیه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در وکالتنامه میتوان به وکیل اختیار دریافت وجه دیه را داد

در صورتی که در وکالتنامه اختیار داده شده باشد به حساب وکیل واریز خواهد شد

سلام

طبق ماده ۳۵ قانون آیین دادرسی مدنی وکیل در صورتیکه این اختیار را داشته باشد مبلغ محکوم به، به حساب ایشان واریز می گردد

اگر وکیل در خصوص اخذ محکوم به هکالت داشته باشد می تواند دریافت نماید

سلام
حسب مفاد وکالتنامه عمل خواهد شد ،

سلام در صورت وکالت رسمی به حساب وکیل واریز میشود

با سلام و احترام چنانچه این اختیار برای وکیل در وکالت نامه درج شده باشد بله میتواند تمام مبلغ را دریافت نماید در غیر اینصورت باید به همه واریز گردد موفق و پیروز باشید