از روی انگشت نگاری ممکنه بگردند و پیدایش نمایند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #57091894

سلام برادرم پنجشنبه شب در حالیکه با دوستش بودن و از ماشین هم پیاده بودن توسط گشت گرفته میشن یک شیشه آبجو داشتن و کمی هم خورده بودن. ماشین متعلق به دوستش بوده ماشین توقیف میشه مشخصاتشون رو میگیرن که برادرم بعضی رو اشتباه میده. ۲۰۰ تومن میدن میگن برید شنبه بیاید. دوستش از دیروز رفته کاراش رو کرده برادرم نرفته دوستش گفته برادرم رو زیاد نمیشناخته. بازپرس گفته پیداش میکنم. یک وکیل گفته برادرم آفتابی نشه. الان چه کار کنیم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در تمام مراحل بهتر است که اقرار به عمل انجام شده نکند

سلام
در صورتی که ایشان سوء پیشینه داشته باشد بله ولی بهتر است با کفیل به دادگاه مراجعه کند و از شرایط دفاع و تخفیف مجازات خود را محروم نکند !