آیا منو به کمیسیون پنج نفره می‌فرستن و معاینه میشوم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۸ #57074781

سلام خسته نباشید
من با همسرم رابطه جنسی داشتم به مشکل خوردیم رفتم پزشک قانونی.گفتن پرده از نوع حلقوی قابل اتساع است و سالم هستی. همسرم اعتراض زدن به کمیسیون سه نفره معرفی شدم و رفتم اول همه گفتن سالم بعد یکم معاینه گفتن ساییدگی لایت و مدخوله ثبت کردن ‌
من هر پزشکی زنان که میرن میگن سالمی میخام برگع سلامت پزشک قانونی اولی و چند برگه تایید سالمی من ببرم دادگاه و شکایت کنم .
ممکنه بگن سالمه؟
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعتراض دارید باید درخواست به هیات پنج نفره نمایید

با سلام و ادب
ملاک گواهی و نظریه پزشکی قانونی ست.اگر به نظریه کارشناسی اعتراض دارید با دلایل درخواست کمیسیون ۵ نفره کنید.

نظریه پزشکی قانونی برای دادگاه ملاک بوده و در صورتیکه اعتراضی به نظریه فعلی دارید میتوانید تقاضای ارجاع به هیات بالاتر را بکنید .

سلام شما نسبت به نظرکارشناسان اعتراض کنید و تقاضای ارجاع به هیات ۵ نفره را نمایید و دلایل اعتراض خود را به قاضی اعلام کنید ولی ممکن است قاضی اعتراض شما را نپذیرد.

درصورت نیاز به کمیسیون ۵نفره ارجاع خواهدشد

درصورتیکه زوج به نظریه کمیسیون پزشکی سه نفره اعتراض دهند موضوع به کمیسیون پنج نفره وحتی به کمیسیون تخصصی ۷ نفره ارجاع خواهد شد

با سلام
در صورت اعتراض زوج به نظریه کمیسیون پزشکی سه نفره و بنا به تشخیص قاضی رسیدگی کننده ، موضوع به کمیسیون پنج نفره ارجاع می گردد .