مطالبه هزینه‌های کفن و دفن و بیمارستان متوفی بعد از ۴ سال

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۷ #57071666

۴ سال پیش پدرم فوت شد و من ۱۰۰ میلیون هزینه‌های بیمارستان و کفن و دفن رو پرداخت کردم و بابت همه هزینه‌ها فاکتور دارم. آیا بعد از ۴ سال بابت هزینه‌هایی که شده تاخیر تادیه می‌خوره؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،اگر الان قصد مطالبه وجه با دادخواست یا اظهارنامه دارید از تاریخ تقدیم دادخواست یا ارسال اظهارنامه محاسبه می‌شود.

با سلام از تاریخ مطالبه رسمی خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت

با سلام. از زمانی که مبلغ را مطالبه نمایید تاخیر تادیه به آن تعلق میگیرد چه مطالبه از طریق اظهارنامه باشد چه دادخواست

سلام و عرض ادب

گرچه هزینه های درمان بیماری و کفن و دفن متوفی، جزو دیون شخص متوفی است و قبل از تقسیم ارثیه بین وراث، میبایست مانند سایر دیون متوفی، از محل ماترک ایشان تسویه میشده است لکن درهرحال یکی از شرایط تعلق خسارت تاخیرتادیه به دین؛ مطالبه دین توسط دائن است. اگر شما از ۴ سال گذشته تا کنون هزینه های انجام شده را از سایر وراث به نحوی که قابل اثبات باشد مطالبه نکرده اید؛ خسارت تاخیر تادیه برای این ۴ سال به طلب شما تعلق نمیگیرد لکن درحال حاضر میتوانید به موجب ارسال اظهارنامه، طلب خود را از سایر وراث مطالبه نمایید تا در صورت استنکاف ایشان از بازپرداخت دیون و طرح دادخواست حقوقی در دادگاه، خسارت تاخیر تادیه از تاریخ ابلاغ ارسال نامه مذکور به شما تعلق بگیرد.

باسلام؛
می بایست از همان ۴ سال پیش به موجب اظهارنامه رسمی ان مبلغ را از سایرین مطالبه می کرید.

از زمانی که شما طرح دعوی می‌نمایید در صورت محکومیت طرف مقابل بله