اگر شوهرم مجبورم کنه به سقط جنین چه حکمی داره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۸ #57033453

سلام ...میخواستم بدونم اگر شوهر منو مجبور کنه به سقط جنین میتونم ازش شکایت کنم یا درخواست طلاق بدم؟
و اگر در نهایت مجبور به این کار شدم شوهرم چه مسئولیتی داره؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت و پیگیری وجود دارد

درود بر شما، در صورت اجبار میتوانید اقدام به شکایت کنید، اما اقدام به طلاق به صرف اجبار به سقط خیر، راه به جایی نخواهد برد.

درود
میتوانید شکایت کنید وحبس ودیه دارد
لذا طلاق نمیتوانید بگیرید

سقط جنین جرم بوده و چنانچه اثبات گردد مجازات دارد اما صرف اجبار ایشان در این امر موجد حق طلاق برای شما نخواهد بود

درود
سقط جنین برای مباشر جرم است و مجازات دارد.

قانونا سقط جنین جرم محسوب می شود مگر علتی داشته باشد که به تایید پزشکی قانونی برسد

با درود
برای درخواست طلاق باید دارای شرایطی باشید.
نسبت به سقط جنین توسط پدر، مرتکب به حبس و دیه محکوم خواهد شد