بهترین ضمانت از طرف مقابل برای امانت سکه به او چیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۸ #56976427

با سلام
خسته نباشید
اگه بخوام به یه شخصی به مدت یک ماه چندتا سکه بدم چه ضمانتی از او بگیرم که مطمئن باشم بعد یک ماه سکه ها رو به من برگردونه
راهی که به ذهنم میرسه اینکه از اون شخص چک و سفته بگیرم یا بریم محضر تعهد محضری بگیرم یا یه قرارداد تنظیم کنم و از اون شخص به همراه چند نفر شهود امضا بگیرم
نظر شما روخواستم بدونم؟
ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. اگریه قراردادرسمی منعقدکنید، بهتراست

سلام امکان تنظیم قراردادرسمی می باشد....

سلام
در حضور شاهدین خود قراردادی را منعقد نمایید.

سلام وقت بخیر
قراردادی را در حضور ۲ شاهد منعقد نمایید.

سلام و وقت بخیر.
هم میشود بصورت رسمی در دفترخانه،هم بصورت عادی و دستنویس بین خودتان، سندی تنظیم کنید که حکایت از سپردن مال از طرف شما و تحویل و تکلیف طرف مقابل به استرداد از طرف مقابل باشد.هر دوحالت معتبر است اما تنظیم رسمی پیشنهاد میشود.
موفق باشید

با درود اقدام به تنظیم قرارداد کنید

بادرودوسلام امکان تنظیم قراردادرسمی می باشد.