ماشینم رو چهار ماه پیش فروختم خریدار نیامده سند بزنه، میگه فقط کارت سوخت را میخوام، چه کار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۸ #56934218

ماشینم رو چهار ماه پیش فروختم خریدار نیامده سند بزنه و مقدار از پولم هم نزد اوست الان که باهام تماس گرفته میگه فقط کارت سوخت را میخام من چه کاری باید انجام بدم ممنون میشم اگر راهنماییم
کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که با مذاکره به تعهدات عمل ننمود دادخواست مطالبه وجه را نیز میتوانید مطرح نمایید.

سلام
دادن کارت سوخت را مشروط به حضور در دفترخانه و پرداخت الباقی ثمن کنید

شما میتوانید در صورت امتناع خریدار از تنظیم سند رسمی طی دادخواستی به خواسته مطالبه باقیمانده وجه خودرو و خسارات دادرسی و تاخیر تادیه و صدور قرار تامین خواسته فوری از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه حقوقی هم وجه باقیمانده را بگیری و هم خودرو را در قبال باقیمانده وجه توقیف کنی

سلام
اظهار نامه بزنید و ازش بخواهید برای انجام انتقال سند رسمی اقدام ثند