اگر ۱ درصد هم زمین برای طرف باشه در حالیکه ۴ دست قولنامه چرخیده و به من رسیده میتونه زمین رو پس بگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۲ #56887882

با سلام بنده یک زمین خریدم در شهرستان بصورت قولنامه ای که در آن جا کلا قولنامه ای است الان شروع کردم به ساخت و جواز شهرداری هم گرفتم الان یک نفر تماس گرفته که زمین برای منه و نسازید میخواستم بدونم اگر ۱ درصد هم زمین برای طرف باشه در حالیکه ۴ دست قولنامه چرخیده و به من رسیده میتونه زمین رو پس بگیره؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شخص سند رسمی و یا مدرکی دال برمالکیت زمین داشته باشد و ثابت شود او مالک زمین است بله امکان استرداد وجود دارد

در صورت اثبات مالکیت از سوی شخص می تواند ابطال نماید.

اگر طرف مقابل بتواند مالکیت خود را در دادگاه اثبات نماید ، حتی بر فرض وقوع چندین معامله ، امکان ابطال تمامی معاملات مذکور و استرداد زمین وجود دارد .