در شکایت ترک انفاق از جانب زوجه قرار جلب دادرسی صادر شده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #56866598

سلام. بنده در اسفند ۹۷ حکم غیابی و اجراییه عدم تمکین را از دادگاه گرفتم. همچنین در دادگاه نفقه با ارائه اسناد و مدارک ادعای همسرم مبنی بر عدم پرداخت نفقه رد شد. تجدید نظر زدند باز هم رد شد. بر حکم غیابی عدم تمکین واخواهی زدند باز هم رد شد. جالب است که در این میان شکایت ترک انفاق ایشان در دادسرا با وجود ارائه تمامی اسناد، مدارک و احکام صادره از سوی اینجانب قرار جلب دادرسی صادر شده!!! خود وکیل همسرم ماجرا را تمام شده میدید. مگه همچین چیزی امکان داره؟ ممکنه دادیار با دیدن یه کوه حکم و مدرک و سند اشتباه بکنه؟؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، نظر به مختومه شدن پرونده در مرجع دادسرا و عدم امکان پیگیری در آن مرجع، پس از ارجاع پرونده در دادگاه کیفری دو، ضمن دفاع، اقدام به ارائه مدارک و مستندات مربوطه نمائید ...

سلام با جلب به دادرسی پرونده به دادگاه جهت رسیدگی و صدور رای ارسال می شود..به هر حال در ترک انفاق کیفری بحث جرم مطرح است و سوء نیت مجرمانه در نظر گرفته می شود