ایا ایشون جرم مرتکب شده است واگر هست مصداق کدام جرمه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۱ #56857325

با سلام وعرض ادب
تعدادی مدارک امانت دست کسی داشتم که گفته باید چهل میلیون تومان باید بدی تا مدارک بهت بدم..منهم برای اینکه مدرکی ازش داشته باشم گفتم باشه ولی باید در دستنوشته بدی که مدارکم پیش توست ..که در دستنوشته تمام مدارک قید شد ونوشته شد امانت است ونوشته شد چهل میلیون بدهکاری ودر ادامه نوشته شد که اگه من چهل میلیون ندادم ایشون مالک طبقه اول ساختمان من میشه (که قیمتش ۶۰۰میلیونه)..
با گذشت یکسال من نتونستم پول بدم والان متوجه شدم تمام مدارک منو اعمم چک و...توسط ثالث مطالبه واقدام نموده است...سوال اینه ایا ایشون جرم مرتکب شده است واگر هست مصداق کدام جرمه.وتکلیف چهل میلیون که باید بدم چی میشه ؟؟؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد

سلام برای اظهارنظر در این خصوص باید مدارک و مستندات بررسی شود

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

باسلام و درود برای اظهار نظر دقیق باید متن قرارداد مورد بررسی قرار گیرد.

برای اظهارنظر در این خصوص باید مدارک و مستندات بررسی شود ولی اگر در متن نوشته شده به امانی بودن مدارک اشاره کرده باشد امکان پیگیری خیانت در امانت وجود دارد .

مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد

سلام .مستندات نیاز به بررسی ورویت دارد...