اعتراض زوجه به طلاق ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۳ #56837134

سلام اساتید
دادخواست طلاق دادم ارجاع شد داوری ولی ایشون داوری تعیین نکردند به دلیل شهر دیگه بودن هر دو داور خودم تعیین کردم.
سوالم اینجاس بعد داوری جلسه رسیدگی در چه موردی تشکیل میشه؟
کل حق و حقوق زوجه پرداخت میکنم.
آیا میتونه اعتراض به طلاق کنه؟
نه بچه ای داریم نه درخواست اعسار
ازدواج مجدد در صورت طولانی شدن کی دادخواست بدم؟
اعتراض وقتی حق و حقوق کامل میدم به چه معناس؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اعتراض به طلاق نیز اعتراض ایشان بلااثر خواهد بود
طولانی شدن پروسه رسیدگی به شما اجازه ازدواج مجدد را نخواهد داد
شاید ایشان قصدی برای طلاق ندارند و نسبت به کل طلاق اعتراض نمودند یا در صورتی که حقوق مالی ایشان را پرداخت می نماید اعتراضی در خصوص نفقه مطرح نموده اند

با سلام ووقت بخیر
این بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد که آیا جلسه رسیدگی تشکیل شود یا خیر.و بای کلیه حق و حقوقی ایشون برداخت شود که درصورت عدم توان مالی میتوانید دادخواست اعسار دهید و ایشون هم میتونه به رای صادرشده اعتراض کند و اعتراض صرفا به معنای حق و حقوق نیست ممکن است اعتراض کندکه با طلاق راضی نیست و یا ادامه زندگی را خواستار باشد و یا بروسه رسیدگی را طولانی کند که پذیرش این امر بستگی به نظر قاضی پرونده داد و طبق قانون حق طلاق با زوج هست /و برای ازدواج مجدد هم باید یا حکم قطعی ناشزه بودن همسرتون رو داشته باشد و یا بعداز اجرای صیغه طلاقتون ازدواج مجدد انجام دهید .

با سلام
در جلسه رسیدگی حکم طلاق صادر شده و شما محکوم به پرداخت حق و حقوق مالی همسرتان خواهید شد. تجدیدنظر خواهی حق قانونی همسرتان بوده و تاثیری در اصل طلاق ندارد ولی به هر حال ایشان می تواند از این حق خود استفاده نماید و به عنوان مثال اعتراض کند به نظر کارشناس در خصوص میزان اجرت المثل و یانفقه.

سلام وقت بخیر
طبق رویه مانعی نیست که یک جلسه رسیدگی بعد از داوری باشد به جهت صورت جلسه اظهارات و یا اینکه وفق ماده ۲۹ پرداخت حق و حقوق قانونی خانم انجام شود و بعد از آن رای صادر می شود و می توانید برای اجرای طلاق اقدام کنید .