در تقسیم ارث ملک سند دار و مشاع حدود نامه عادی ملاک است یا خیر؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۸ #56821253

دعوی تقسیم یا فروش ملک ماترک ( ارث پدری ) توسط احدی از ورثه مطرح شده. سند پدری سه دانگ از ششدانگ است و یک حدودنامه قدیمی با مالک سه دانگ دیگر وجود دارد. هرکدام از مالکین سه دانگ سهم خود را تصاحب دارند. آیا دادگاه موقع تقسیم یا فروش ماترک در دعوی مطروحه کل ماترک موجود را به مزایده خواهد گذاشت یا صرفا به دلیل مالکیت سه دانگ پدر در سند فقط نصف ملک را به مزایده خواهد گذاشت و نصف ماترک بخاطر مشاع بودن بلاصاحب می ماند؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
فقط از سه دانگ مزایده گذاشته میشود

درود دادگاه همان سه دانگ از شش دانگ را ب مزایده و فروش خواهد گذاشت

سلام و آرزوی بهروزی برای شما ، صرفا سه دانگ مورد تنازع به مزایده گذاشته خواهد شد

سلام
با توجه به توضیحات شما، دادگاه همان سه دانگ از شش دانگ را ب مزایده و فروش خواهد گذاشت.

با سلام
اگر حدودنامه عادی و بین مالکین مشاعی باشه (و ملک قابل افراز نباشه ) سه دانگ بصورت مشاع به فروش می رسد و برنده مزایده با مالک سه دانگ دیگر ، شریک مشاعی خواهد بود

صرفا سه دانگ متعلق به سند پدری مزایده صورت خواهد گرفت

این شخص در این ملک نسبت به دیگران الویت دارد پس اگر ایشان قادر به خرید ملک نبودندبه مزایده گذاشته می شودوسهم ایشان داده می شود .البته این موضوع می تواند براساس توافق هم باشد.