این میزان خسارت که کارشناس زده؛ به چه صورت محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲۲ #56808673

سلام
یه آقایی به باغ بنده خسارت زده برای راه درست کردن از باغ بنده میخواستم ببینم این میزان خسارت که کارشناس زده ۳۰۰۰۰۰۰۰ م به چه صورت محاسبه میشود و در ختایی که از ریشه در آورده به چه صورت محاسبه میشود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
کارشناس طریقه محاسبه خودش را دارد اگر معترض هستید می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید.

درود بر شما، کارشناس پس از بررسی تمام علل و عوامل موجود نیز بر اساس ملاک و معیار خسارات وارده، نظر خود را صادر میکند، لکن چنانچه به این مبلغ اعتراض دارید، در مهلت مقرر میتوانید به این نظریه اعتراض کنید.

کارشناس با توجه به معیارهای خود کارشناسی می کند با کارشناس مربوطه تماس بگیرید.

درود
این میزان براساس معیارهای تشخیصی توسط کارشناس پرونده تعیین شده میتوانید با خود کارشناس صحبت و معیارشان را جویا شوید و در صورت نپذیرفتن نظریه ی کارشناس در مهلت مقرر اعتراض نمایید .

سلام
کارشناس بر اساس ملاک ها و معیارهای زمین و باغ خسارت را تعیین می کند اگر خسارت تعیین شده را نمی پذیرید اعتراض کنید.

سلام، بسته به نوع خسارت وارده کارشناس منتخب ارزیابی خواهند کرد، نیاز هم نظریه کارشناسی بررسی شود، لیکن می توانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید.