شخصی با جعل کارت ملی من اقدام به برداشت از حساب من نموده، چگونه و با چه عنوانی از او شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۶ #56776394

با سلام
خسته نباشید
من طبق توافق لفظی که با پسرخاله خودم، جهت انجام یه پروژه به این صورت که شرکت از من باشه و کار از ایشان و کرایه شرکت رو به من بدن، توافق بصورت لفظی بوده، ایشان کار رو انجام داد و پول پروژه به حساب شرکت که من حق امضا دارش بودم واریز شد، بعد از اون بخاطر مشکلات بینمون من تصمیم گرفتم پول رو به ایشان ندم، اما ایشان با جا زدن شخصی به جای من و درست کردن کپی کارت ملی برابر اصل من با فتوشاپ عکس رو درست کردن و ارائه به بانک دادن، موفق شدن پول رو به حساب خودشان واریز کنن، درصورتی که هیچکدام از دوربین های بانک موفق به گرفتن یه تصویر واضح از اون نفر نشدن چون به بهانه مریضی ماسک زدن و کارت ملی کپی ارائه دادن و فیش واریزی هم به اسم من پر شده، امضا من هم پای اون فیش جعل شده و اینکه ایشان کاملا ابراز بی اطلاعی میکنه و میگه خودت طبق قرارمون این پولو به حساب من ریختی.
آیا من میتونم کاری کنم؟
شکایتم به جایی میرسه و اینکه اون نفر و اصلا نمیشناسم و تصویریم ازش ندارم.

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با عنوان جعل و اسفاده از سند مجعول می توانید شکایت کنید . پیشنهاد می شود حتما وکیل انتخاب نمایید .

سلام
میتوانید شکایت خودتان را مطرح کنید تا تحقیقات آغاز بشه امکان دارد در حین تحقیقات دلیل دیگری که به اثبات قضیه کمک کند یافت شود، شکایت جعل و سوء استفاده از اوراق مجعول و کلاهبرداری مطرح کنید.