در صورتی که از کار برکنار شده باشم و بیکار شدم می توانم شکایت خود را از طریق دیوان عدالت پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۸ #56773734

سلام. بنده به عنوان کارشناس از طریق یکی از شرکتهای نظارتی در شرکت گاز استان خود مستقر و نیروی در اختیار شرکت گاز بوده و به مدت۴سال مشغول به کار بودم.به روال معمول اتمام کار پیمانکار و انتقال کارگران از پیمان قبل به پیمان جدید، بنابدلایل نامعلوم شخصی، رییس واحد مربوطه در شرکت گاز ، بنده را به شرکت جدید معرفی نکرد و شخص دیگری به جای بنده آمد و الان بنده با توجه به رضایت کاری مسولان از کار برکنار شدم و الان بیکار شده ام. میخواستم بدونم چگونه به دیوان عدالت برای این موضوع شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی از پیمانکار در اداره کار شکایت نمایید

با سلام
چون رابطه استخدامی مستقیم با شرکت گاز ندارید به دیوان نمیشه شکایت کرد
از طریق اداره کار اگه اقدام کنید بستگی به محتوای قرارداد شاید نتیجه بشه گرفت