نحوه و مرجع درخواست برای دسترسی به پلاک ثبتی ملک نوساز

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۰ #56754573

آپارتمانی را قبل از اخذ پایان کار خریداری کردم، سازنده حاضر به سند زدن نیست. دادخواست الزام به سند زدم، بر اساس شماره ثبتی سند مادر و ثبت شده در مبایعه‌نامه، به دلیل نداشتن پلاک ثبتی استاندارد شده، ثبت جدید دادگاه همان پلاک ثبتی قدیم رو از ثبت استعلام کرده و ثبت فقط صفحه اول صورتمجلس تفکیکی که مربوط به مالک و حدود ملک است آورده و پلاک ثبتی جدید اصلی و فرعی ملک مادر آمده، نه صفحات مربوط به آپارتمان‌ها و پارکینگ و انباری و به دلیل عدم انطباق، دادگاه رد دعوا کرده. چگونه پلاک ثبتی جدید آپارتمان خودم را باید بدست بیاورم؟ یا چگونه از دادگاه درخواست استعلام از ثبت کنم؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودشما برای این کار باید ابتدا به دادگاه رفته و مجوز استعلام را دریافت کنید. پس از دریافت استعلام به شهرداری منطقه بروید و با در دست داشتن برگه مجوز دادگاه شما می‌ توانید اطلاعات مورد نیاز و پلاک ثبتی ملک خود را به‌ دست آورید.

از طریق دادگاه استعلامات لازمه در خصوص ملک فوق را نمایید این در حالیست که باید دادخواست به طرفیت فروشنده تقدیم و وی را ملزم به لوازمات عقدبیع نمایید(که همان دادن مدارک و استعلامات است)

درود، صورتمجلس تفکیکی را درخواست نمایید

بادرود
شما باید دردادخواست اخذ صورتجمسلی تفکیکی تفکیک وافرازرا هم مطالبه میکردین بعداز این موارد پلاک ثبتی فرعی صادر می شود