شوهر حق ارتباط خواهرمان با ما و پدر و مادر را سلب کرده؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #56749948

با عرض سلام.
خواهرم به دلیل شغل شوهرش در کردستان زندگی می کند در صورتی که شرط ضمن عقد محل سکونت با توافق خواهرم می بایست باشد در حال حاضر خواهرم مشکل شدید و بیماری روده ای شدید همراه با خونریزی دارد که به دلیل مشکلات و اختلافات با شوهر از بردن به دکتر سرباز می زند و دو بچه کوچک شش و یک ساله شیرخوار دارد. شوهر هم حق ارتباط خواهرمان با ما و پدر و مادر را صلب کرده.تکلیف چیه که ما بتونیم برای سلامتی خواهرمون سریع اقدام کنیم تا روند قانونی رو پیگیری کنیم.ضمنا ۱۱۴ سکه مهریه هست

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
در این خصوص مطابق قانون خواهرتان شخصا میتواند ۱.برای مهریه اش اقدام کند ۲.دادخواست تعیین مسکن بدهد.

سلام.خواهرتان شخصا میتواند دادخواست داده و تقاضای تعیین مسکن با توافق و براساس شان و منزلت و مشکلات بوجود آمده را بدهد‌ شما نمیتوانید اقدامی انجام دهید

با سلام.اولا اگر محل سکونت با توافق زوجه (خواهرتون )بوده پس می تواند محل زندگی را ترک کند و اظهارنامه به شوهرش ارسال و شرط مزبور را متذکر گردد .در ثانی شوهر حق سلب دیدار و ملاقات با خانواده را ندارد به نظر از موارد سو معاشرت محسوب می شود و همین امر و هم بیماری خواهرتان می تواند کمک کند تا محل سکونت خود را تغییر دهد و نزدیک خانواده اش زندگی کند.درضمن میتواند مهریه خود را نیز در هرحالت مطالبه کند.