راه جلوگیری از سوء استفاده مهر ساختمان از طرف کسی که منتخب مجمع عممومی نیست چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۷ #56748

با سلام
در ساختمان نه مجمع عمومی تشکیل می شود و هئیت مدیره منتخب ندارد ولی مهر ساختمان را نفر قبلی که او نیز منتخب نوده بیک نفر جدید داده است که به تازگی به ساختمان آمده داده است و اد نیز به قصد مقاصد هود به اصطلاح مدیر شدهاست ولی از مهر ساختمان سوء استفاده می کند و کارهایی را بدون تصویب مجمع انجام می دهد برای محل کار خود از زیباسازی شهرداری مجوز تابلو بدون اجازه مالکین می گیرد. مگر نمای خارجی ساهتمان از مشاعات نیست و تابع قوانین مشاعات نیست؟ چگونه باید اقدام کرد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ایشان نمیتوانند بدون اذن مالکین دیگر مبادرت به نصب تابلو در نمای ساختمان کند لذا سریعا باید علیه ایشان در شورای حل اختلاف اقامه دعوا کرده و با مالکین دیگر مبادرت به نصب مدیر ساختمان و هیئت مدیره کنید.