همان مبلغ درج شده در رای دادگاه به نرخ روز محاسبه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۶ #56741505

باسلام و ادب خدمت شما بزرگواران
برای تاخیر تادیه اجرت المثل زوجیت،دادورز فرمودند که هیچ گاه نمی توان در دادخواست اجرت المثل تاخیرتادیه را ذکر کرد،
چون هنوز مبلغی کارشناس مشخص نکرده،باید برای تاخیر تادیه،جدا داداخواست بزنید.
آیا با توجه به فرمایشات شما بزرگواران با توجه به اینکه شخصی دو سال از رای دادگاه صادر شده،اما هنوز اجرت المثل را به اجرا نگذارده،
روز اجرا اجرت المثل زوجیت،تاخیر تادیه آن هم محاسبه خواهد شد؟
از زحمات شما بزرگواران سپاسگزار هستم.

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتساب تاخیر تادیه و مطالبه آن پس از رای قطعی صادره امکان پذیر خواهد بود

نخیر .
قابل محاسبه نیست

خسارت تاخیر تایه قابل دریافت نیست

باسلام
خیر ، تاخیر تادیه محاسبه نمیشود ، در یک دادخواست جداگانه میتوان مطالبه کرد

از تاریخ اجرا خسارت محاسبه میشود

درود بر شما
خسارت تاخیر در تادیه به فرض سوال شما ورای صادره تعلق نمیگیرد زیرا مطالبه نگردیده است و دادورز اجرا صرفا مجری رای صادره میباشد در صورت تمایل به دریافت خسارت تاخیر در تادیه بشرح سوال میبایستی طرح دعوی نمایید،موفق باشید

درود بر شما

بعد از صدور حکم قطعی بر پرداخت اجرت المثل و تعیین مبلغ ، امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه تا زمان پرداخت کامل وجود دارد . زیرا تکلیف پرداخت زوج موکول به درخواست اجراییه توسط زوجه نبوده و به محض اطلاع از مبلغ بدهی و به جهت مطالبه زوجه در دادخواست و صدور حکم قطعی بر پذیرش این امر تکلیف به پرداخت وجود دارد .