با وجود ارائه حق تحصیل به زوجه، آیا می توانم مانع تحصیل همسرم بشوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۷ #56705122

با سلام
بنده اوایل سال ۹۶ خانومم را عقد کردم و ایشون در آن زمان پشت کنکوری بودند، چند ماه بعد عقدم همسرم با خواهرشون در یک شهرستان دور قبول شدند ایشون با خواهرشون یک ترم در آن دانشگاه تحصیل کردند و ترم بعد را مرخصی گرفتند، دقیقا یک سال بعد مراسم رسمی عروسی رو گرفتم، تمام کارهای انتقال خانومم را از شهر مبدا به شهر محل سکونت خودم انجام دادم و حدود یک ماه در شهر محل سکونت خودمان تحصیل کرد ولی به دلیل دخالت های خانواده ی همسرم به بهانه ی تنهایی خواهرش در آن شهر همسرم زندگیه مشترک و دانشگاه محل سکونتمان را حتی با وجود نارضایتی بنده رها کرده و به دانشگاه مبدا رفته است و در آنجا مشغول به تحصیل شده است، الان مراحل الزام به تمکین همسرم در دادگاه در حال اجراست. با توجه به اینکه ادامه تحصیل را در قسمت مهریه به ایشون داده ام.
آیا می توانم مانع ادامه تحصیلش شوم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اعطای حق تحصیل موجب ان نمیشود که ایشان بدون رضایت شما در حالی که کلیه شرایط لازم برای زندگی و ادامه تحصیل در کنار شما فراهم یمی باشد اقدام به ترک محل زندگی مشترک به خاطر تنهایی خواهرش نماید و لذا به نظر می توانید الزام ایشان به ادامه تحصیل در محل زندگی مشترک نمایید

نمی توانید مانع ادامه تحصیل شوید

با سلام.
درست است که شما حق ادامه تحصیل را به همسرتان دادید اما این دلیل نمیشود که خلاف میل و رضایت شما به ادامه تحصیل بپردازد.
چرا که در شهر محل سکونت خودتان نیزز این امکان فراهم است ایشان نمیتواند از این حق اعطایی از طرف شما سواستفاده کند.

موفق و موید باشید