شاهد و مدرک دارم از اون کسی که قرص گرفته و ازم در حال مرگ امضا گرفته؛ چطور اقدام قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #56704915

سلام
من از دوست پسرم حامله شدم قبلش زن بودم و اون مشکلی نداشت گفت بعد چند سال میاد جلو، وقتی فهمید حاملم جا زد و من تهدید کرد که سقد نکنم خودشو می کشه و داداشش من تهدید کرد که با ماشین من زیر می کنه من ۲بار مجبور به سقد کردن ولی بچه سقد نشد و خودم آسیب دیدم و کارم به بیمارستان کشید و داشتم می مردم ولی بچه زندست ولیه اینا باز گفتن باید کرتاژ کنم به زور ولی من راضی نشدم، موقع سقد که حالم بد شد آخوند آوردن در حال مردن ازم امضا گرفتن واسه صیقه، من شاهد و مدرک دارم از اون کسی که قرص گرفته و آخوندی که آورده ازم در حال مرگ امضا گرفته صدای ضبط شده آخوندم دارم و دکترم که باهاش حرف زده گفته نباید سقد کنین جون مادر در خطره ولی پسره راضی نمی شد و قبل این که حامله شم خواستم چن بار تموم کنم رابطه رو ولی شماره پدر و مادرم و داداشمو از تو گوشیم گرفت من تهدید می کرد که بهشون می گه باهام رفیق بود و میومد محل کارم آبرو ریزی می کرد مجبور بودم باهاش بمونم میومد محل کارم روم دست بلند می کرد وقتی جواب تلفنشو نمی دادم و همکارام شاهدن حتی واسه سقد اومد محل کارم پیش همکارام روم دست بلند کرد که باید سقد کنم، الان جا زده و خبری ازش ندارم، باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید ازطریق سایت با همکاران مشاوره نمایید

درود
پس از تولد فرزند الزام به ثبت ازدواج موقت و اخذ شناسنامه برای فرزند را بخواهید اگر هنوز سقط نکرده اید.

می تونید در دفتر خدمات قضایی به اتهام ضرب وشتم ورابطه و سقط بچه ناشی از زنا و...... شکایت ثبت کنید

درود بر شما، این مساله نیازمند بررسی همه جانبه است، توصیه می‌شود از طریق همکاران و وکلای سایت اقدام به مشاوره نمایید.