آیا امکان تجدید نظر مجدد وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۸ #56686042

سلام
بنده برای طرح شکایت ماده ۲۱ خدمات ایثارگران شکایت کردم. که در مرحله اول دادگاه رای به وارد بودن شکایت کرد. بعد از زمان ۲۰ روز اداره من تجدید نظر کردند که دادگاه رای به اتمام زمان داده و مجدد حق به من داده شد. بعد از اون یک رای وحدت رویه صادر شد که این شکایت مشمول کارکنان قراردادی نیست.
سوال من این که با توجه به اتمام مهلت اعتراض اولیه اداره من میتونه به این رای استناد کنه و مجدد تجدید نظر بزنه؟
در حال حاضر هنوز ۲۰ روز رای دوم زمان داره.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اعتراض ایشان نتیجه ای بهمراه ندارد .

سلام
رای شما دارای اعتبار است و رای وحدت رویه صادره نمیتواند موجب ابطال یا نسخ آن شود

سلام دوست گرامی
رای وحدت رویه عطف به ماسبق نمی شود و رای شما معتبر است

باتوجه به اینکه اعتراض اداره شما بدلیل مهلت زمانی رد شده است درصورت اعتراض مجدد بازهم رد خواهد شد چون راجع به ماهیت دعوا ورود نمیکنند و آرای وحدت رویه عطف به ماسبق نمیشوند و برای مواردی که بعداز رای مطرح میشوند کاربرد دارد