دختری که ازدواج نکرده ولی باکره نباشد می تواند باری ازدواج موقت اقدام کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۵ #56674660

با سلام کسی که ازدواج نکرده و باکره هم نیست چطور میتواند برای ازدواج موقت اقدام کند ؟آیا نیاز به گواهی ازاله بکارت از پزشکی قانونی دارد؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختری که بکارت نداشته باشد می‌تواند به نکاح موقت مردی در بیاید مشروط بر اینکه در زمان عقد گواهی ازاله بکارت از متخصص دریافت و به دفترازدواج ارائه کند در غیر اینصورت امکان عملی برای نکاح موقت وجود ندارد

با سلام
خیر نیازی نیست ولی احترام به پدر شرط اخلاق است.

بنام خدا،برای ازدواج نیاز به گواهی ازاله بکارت نیست.

اگر ازاله بکارت در اثر رابطه جنسی باشد نیازی به اجازه پدر نیست

با عنایت ب باکره نبودن دختر ایشان می‌تواند برای ازدواج موقت بدون اذن ولی اقدام نماید

با درود می‌تواند ازدواج نماید منع قانونی ندارد.

سلام
خیر نیازی نمی باشد