در صورتی که بخشی از اموال به نام بعضی از ورثه صلح عمری شده باشد نسبت به بقیه ماترک هم سهمی دارند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۰ #56605298

۱_پدرم طی صلحنامه عمری بخشی از اموال را به وراثی منتقل نموده و آنان را از سایر اموال منع نموده آیا آن وراث پس از مرگ وی علاوه بر مال صلح شده از ماترک نیز ارث خواهند برد؟
۲_ایا منع کردن از سایراموال در صلحنامه عمری موجب غیر نافذ کردن کل تعهدات صلحنامه نمیشود؟یافقط صلحنامه در تمامی ابعاد صحیح و فقط نسبت به ممانعت از سایر اموال ماترک بی اثر میگردد؟

۳_چنانچه بعد صلح عمری تنظیم سندی بواسطه مصالح خلاف تعهدات صلح صورت پذیرد باطل است؟

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله علاوه بر مالی که به برخی از وراث صلح شده است از مابقی ماترک نیز به نسبت سهم الارث ارث می برند در خصوص پرسش دوم نیز باید عرض شود صلح نامه صحیح بوده ولیکن نسبت به قسمتی که، متوفی وراث را از ماترک محروم کرده است اعتبار ندارد.

سوال ارل پاسخ مثبت است
سوال دوم صلح نامه صحیح است فقط شرط محروم شدن از ارث باطل است
سوال سومدر صلح عمری اگر به صورت رسمی ثبت شده باشد ، حتی با فروش مال مورد صلح ، خللی به حق متصالح وارد نمی شود .