آیا پس از معرفی اموال و ارزیابی توسط کارشناس رسمی دادگستری جلب باطل میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #56579888

سلام
من بابت محکومیتهای مالی اعسار دادم و اعسارم پذیرفته نشد و بعد از اون من مالی که شامل ظروف کریسالی بود معرفی کردم به دادگاه و قاضی دستور توقیف‌ و ارزیابی مال را داد، مال توقیف و ارزیابی شده الان و مبلغ کارشناس رسمی دادگستری هم کفاف بدهی را میده، آیا با این وضع تا زمان فروش و‌ مزایده اموال من باید زندان باشم؟ یا جلب من باطل میشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اموال کفاف بدهی را بدهد حکم جلب باطل خواهد شد.

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده منطقا باید دستور آزادی شما صادر شود

با معرفی نمون مال به دادگاه و اریابی ان موجبی برای بازداشت و زندانی بودن شما وجود ندارد

سلام
بله در صورتیکه اموال کفاف بدهی را بدهد حکم جلب باطل خواهد شد.

با سلام
چنانچه اموال معرفی شده کفاف دیون شما را بدهد جلب شما منتفی و چنانچه در حبس باشید باید ازاد شوید

با معرفی مال و تایید آن از سوی دادگاه موجبی برای بازداشت و جلب نبوده و در صورتی که زندانی هستید باید سریعا آزاد شوید . مراتب را از طریق دادگاه پیگیری کنید .