ابرا مهریه زوجه بدون اذن پدرش چگونه ثبت شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۷ #56560105

با سلام خسته نباشید
خانم بنده قبل از ازدواج قرار بر این شد سکه ایشان ۲۰ عدد باشد اما ۱۱۴ سکه مهر کردم و قرار شد روز بعد از عقد با خانمم بریم دفترخانه اسناد رسمی و تعداد ۹۴ سکه را ببخشد به صورت ابرا. حالا هم ایشان هم من راضی به این امر هستیم ولی هر دفترخانه ای که مراجعه میکنیم میگویند باید اذن پدر باشد خوب ما نمیخواهیم کسی ازین قرار بین ما باخبر باشد. سوال من این است که وقتی از لحاظ قانون منعی ندارد و هیچ اذنی لازم نیس پس چرا دفترخانه ها به قانون عمل نمیکنند و برای خود قانون وضع میکنند. آیا میشود ازشون شاکی شد که طبق قانون عمل کنند یا اینکه از بین کارشناسان کسی میدونه کدوم دفترخانه اینکار را انجام میدهند تا ما همانجا مراجعه کنیم.
ممنون میشم مارو ازین سردرگمی نجات بدید چون ما دنبال سند عادی نیسیم دست نوشته میخواهیم سندیت داشته باشد.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عملا ممنوعیتی در این خصوص وجود ندارد مگر اینکه سن زوجه کمتر از ۱۸ سال باشد.
چاره‌ای جز اینکه دفترخانه های مختلف را بررسی کنید ندارید

بهتر است شما دفترخانه ای را پیدا کنید که این امر را انجام میدهد و این امر سلیقه ای است .

با سلام ووقت بخیر
قانونی دراین مورد وجود ندارد .باید با چندتا دفترخونه صحبت کنید باز ببینید کدام یک پاسخگو هستند و این مورد قابل انجام هست .

سلام وقت بخیر
مهریه حق زوجه است که هر زمان بخواهند مطالبه نمایند و یا بذل کنند لذا برای ابرا ء مهریه قانونا نیازی به اذن ولی زوجه نمی باشد اما بنا به دلایلی که ممکن زوجه بعدا ادعا داشته باشند که کاملا بابت ابراء مهریه توجیه نشده اند سردفتران حضور ولی زوجه را الزامی می دانند اما قانونا احتیاجی نیست .