آیا دارندگان اصلی واحد دارای پارکینگ با اینکه اقرار نامه را امضا کرده اند میتوانند شکایت بکنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۳ #56558249

با سلام و عرض ادب.
من واحدی از اپارتمان را خریداری نموده ام که ذیل سند از ۸ واحد ۳ واحد دارای پارکنیگ میباشد سازنده این سه واحد را مجبور کرده اقرار نامه ایی امضا کنند که این اپارتمان پارکینگ انها مشاع میباشد و سه واحد در دفتر خانه امضا نموده اند. در حالی که در صورتمجلس تفکیکی و در سند سه پارکنیگ ذکر شده است و نقشه هم دارد حالا من خریدار جدید یکی از واحد ها میباشم که ذیل سند پارکنگ دارم اما ساکنین میگویند مشاع میباشد و من این موضوع را نمیدانستم و واحد را به شرط پارکنگ خریداری کرده ام و مالک قبلی واحد من و دیگر واحد ها در دفتر خانه امضا کرده اند که مشاع میتوانند بقیه واحد ها ستفاده کنند الان من باید چیکار کنم؟ از چه کسی شکایت کنم؟ ایا بقیه واحد ها میتوانند مشاع استفاده کنند؟
این اپارتمان پروانه ساخت سال ۹۰ گرفته شده ممنون از اینکه وقت میذارین جواب میدین.
سوال دوم من این است که این سه واحد پارکنگی که اداره ثبت در سند نوشته دو واحد از سه واحد دارای پارکنیگ سد معبر برای ورود خروج ماشین برای پارکنیگ اولی ایجاد کرده اند و ان واحد هایی که پارکینگ ندارد میگویند راهرو اپارتمان مشا میباشد و شهرداری و ثبت خلاف کرده پارکینگ داده و ان پارکنیگی که برایش سد معبر شده اعتراضی ندارد اما بقیه واحد ها که پارکنیگ ندارند مدعی هستند. ایا ان واحد هایی که پارکینگ ندارند میتوانند چنین ادعایی بکنند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سام
به دلیل عدم اطلاع شما،میتوانید از حق فسخ استفاده نمایید

با سلام با توجه به عدم اطلاع شما از مشاع بودن پارکینگ میتوانید اعلام فسخ کنید ..

طبق قولنامه برای شما حق فسخ ایجاد می شود