برای مدت دقیق عده طلاق؛ آیا ماده قانونی یا نظریه مشورتی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۱ #56551733

خیلی جاها نوشته شده مدت عده طلاق سه ماه و ده روز است و حتی ادعا کردند بر اساس قانون مدنی. در حالیکه در هیچ ماده قانونی ندیدم این را. بلکه فقط ماده ۱۱۵۱ (عده طلاق و عده فسخ نگاح [ نکاح ] سه طهر است مگر اینکه زن با اقتضای سن عادت زنانگی نبیند گه [که] در این صورت عده او ۳ ماه است.) وجود دارد. که این ماده حرفی از سه ماه و ده روز نزده و حداکثر سه ماه رو عنوان کرده. ایا ماده قانونی یا نظریه مشورتی واسه این سه ماه و ده روز وجود دارد؟
لازم به ذکر است بنده واقف هستم که ملاک واقعی همان سه طهر می باشد. ولی میخواهم بدانم مر قانون در این باره چیست

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

واژه سه طهر به مفهوم سه بار قاعدگی و پاک شدن زن می باشد که در مورد زنان مختلف این دوره متفاوت است لذا برای جلوگیری از تعارض موارد ، دادگاهها مدت بیشتر را که معادل سه ماه و ده روز می باشد ملاک عمل قرار میدهند .