نحوه رسیدگی به شکایت کیفری با ادعای کلاهبرداری به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۷ #56543206

سلام خسته نباشید
یه فروشگاه اینترنتی دارم یه نفر یه جنسی رو خریده بود و ظاهرا ناراضی بوده حالا این شخص رفته شکایت کرده و گفته من رو سایتم از نماد دولتی (نماد اعتماد الکترونیک )سو استفاده کردم و گفته که نماد اعتماد من جعلیه در حالی که نماد اعتماد قانونی دارن و هیچ مشکلی نداره اما جالب اینجاست که مرجعی که باید به این مورد رسیدگی میکرد نمیدونم واقعا هیچی حالیش نبوده یا چی که بدون بررسی تمام حساب های بانکی من رو از طرف پلیس فتای اراک مسدود کرده در حالی که نماد اعتماد کاملا قانونی گرفتم و با یه سرچ ساده در اینماد میشه فهمید که مشکلی نداره، حالا شاکی تماس گرفت و گفت باید برای رسیدگی من برم کرمان و اگه بدون ضامن برم من رو بازداشت میکنن چون به جرم کلاهبرداری ازم شکایت کرده (جالبه).
میخواستم بدونم این گفته واقعیت داره؟
آخه مگه میشه وقتی نماد مشکلی نداره و هر کسی شکایت کنه سریع حسابتو ببندن؟
تازه مجبور شم از اون ور کشور برم اراک به خاطر هیچ اونم اگه بازداشت نشم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قاعدتا برای پیگیری شکایت باید به اراک بروید در صورت امکان وکیل اخذ نمایید و البه توجه داشته باشید که در صورت اخذ وکیل نیز حتما بار اول باید شخصا با وثیقه یا ضامن حاضر شوید
لازم به ذکر می باشد که اوراق و اسناد مربوط به نماد الکترونیک خود و سایر ادله مربوطه را همراه داشته باشید و عنداللزوم تقاضای استعلام نمایید

میتوانید وکیل اخذ نمایید