چکی که از مشتری گرفته ام را خرج نموده ام و اکنون برگشت خورده، تکلیف چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۷۰ #56475378

سلام
یه فقره چک بیست و پنج میلیون تومانی از مشتری گرفتم، اصفهان خرج کردم.
الان چه جوری باید اقدام کنم چک به نام شخص دیگری برگشت خورده؟
خودم میتونم پیگیری کنم یا باید وکیل بگیرم؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با انتقال چک از مشتریتان به شما خودتان پیگیری نمایید

سلام فقط دارنده حق پیگیری دارد مگر این که وکالت به دیگری بدهد یا چک را به شما انتقال دهد .

کسی که چک رابرگشت زده ، حق اقدام و مطالبه وجه چک رادارد

با سلام
اگر چک برگشتی به شما تسلیم شده است دارنده اولیه چک که بنام وی گواهی عدم پرداخت صادر گردیده است باید در ظهر چک حقوق متعلق به چک را به شما واگذار نماید تا شخصا ویا توسط وکیل دادگستری مبادرت به طرح دعوی نمایید البته دعوی که قابل طرح می باشد صرفا دادخواست حقوقی مطالبه وجه وخسارات دادرسی وتاخیر تادیه خواهد بود وجنبه کیفری نخواهد داشت

شما به عنوان ظهر نویس( یعنی چک را شما امضا کرده و انتقال داده اید البته اگر در وجه حامل صادر نشده باشد) در برابر دارنده مسئول می باشید.