آیا برادر ایشان که معرف او بوده بعد از اثبات این کلاهبرداری با توجه به اینکه قرار دادی نداریم می توانم متهم باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۲ #56463597

سلام
من اجرای اسکلت ساختمانی بتنی را یه پیمانکاری سپرده ام . البته قرار دادی نداشته ایم و شفاهی بوده. ایشان برای ساخت تیرچه ها برادر خود را به من معرفی کرده که با ان هم قرار دادی نداشتیم. متاسفانه برادرشان با توجه به عدم اطلاع و تخصص من کلی از من برای ساخت تیرچه کلی میلگرد گرفته تقریبا حدود ۸ میلیون بیشتر مورد نیاز و ادعا می کند مصرف کرده در خالی که این ادعا دروغ است. سوال اصلی من این است ایا برادر ایشان که معرف او بوده بعد از اثبات این کلاه برداری با توجه به اینکه قرار دادی نداریم می توانم متهم باشد یا خیر؟ ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع مطروحه حتی بر فرض اثبات ارتباطی با معرف نداشته و مسئولیتی بر عهده وی نمی باشد .

سلام
خیر
چون جرم شخص دیگری انجام داده معرفی جرم نیست