آیا اصلا نیاز به ارجاع مشاوره هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۴ #56441486

سلام وقت بخیر
همسرم در سال ۹۷ ناشزه شده و من بعدش حکم ازدواج مجدد گرفتم،همچنین پیامک هایی حاوی تهدید جانی و فحاشی برای بنده ارسال کرده که بنده شکایت کیفری کردم و همسرم محکوم شده هرچند بخشش خورده و جریمه نقدی شده فقط.
حالا همسرم درخواست طلاق عسر و حرج داده که در مضیقه مالی هستم و با همسرم تفاهم ندارم و به هیچ عنوان باهش زندگی نمیکنم. و منو ناشزه کرده که نفقه بهم نده. قاضی هم گفته به علت دادگاههایی مثل مهریه و استراد جهیزیه و تمکین و استرداد طفل و مخصوصا شکایت کیفری زوج و ازدواج مجددش نشان دهنده اینه که زوج نمیخواد باهش زندگی کنه و حکم طلاق بائن داده، فرزندم با من زندگی میکنه. آیا این رای دادگاه درسته؟؟ حتی نظر قاضی مشاور که گفته به علت عدم دلیل کافی پیشنهادم رد دعوی زوجه هست اما قاضی نظر مشاور رو هم مردود کرده. همچنین برای مشاوره فرستادن که اصلا به من اطلاع ندادن و در این نو طلاق آیا اصلا نیاز به ارجاع مشاوره هست که مشاوره گفته زوج حاضر به ادامه زندگی نیست در صورتی که من اصلا اطلاع نداشتم و طبیعتا به جلسه مشاوره نرفتم. و فقط یک جلسه دادگاه رفتیم و بعدش داور تعیین کردیم و هر داور به نفع طرف خودش گفته. حتی در تنها جلسه ای هم که تشکیل شده بنده لایحه دادم بخاطر مسافت دور دادگاه.
همچنین زوجه در دادخواست ۵۰ سکه از ۱۱۴ رو در ازای صیغه طلاق بذل کرده و حضانت فرزند رو هم به من داده. و قاضی گفته هفته ای یک روز فرزندم رو ببرم شهر محل سکونت زوجه که مسافت بسیار دوره.
لطفا و خواهشا راهنمایی کنید. مچکرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا رای دادگاه بر اساس شواهد و قراینی است که به عنوان دلیل ارایه شده است که یکی از این دلایل مشاوره است در هر صورت و در هر حالتی مشاوره مورد نیاز است و نظر ثاضی مشاور بسیار مهم است
در صورتی که حضرت عالی در خصوص بعد مسافت مشکل دارید می توانید طی لایحه به قاضی محترم رسیدگی کننده این موضوع را مخل آسایش فرزندتان بازگو کنید نه خودتان؛ این موضوع تاثیر بیشتری دارد