آیا درصدهای راننده با با درصد های سرنشینان متفاوت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #56425934

من راننده مقصر بودم و دادگاه برام درصد دیه را مشخص نکرده و نامه پزشک قانونی را دادند بردم بیمه گفتن بیمه درصد میزنه ایا درصدهای راننده با با درصد های سرنشینان متفاوت است؟؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ممکن است نوع جراحات متفاوت باشد اما اگر یکسان باشد درصد ها طبق قانون یکی ست

درود برشما
دیه جراحات راننده و ثالث همه مطابق قانون مجازات اسلامی بوده و ار این حیث باهم تفاوتی ندارند .شما میتونید نامه پزشکی قانونی را به اجرای احکام برده و پس از اطمینان از مبلغ واقعی به بیمه گر تحوبل دهید . اگر مایل باشید همکاران در سایت در این زمینه شمارا راهنمایی خواهند کرد