خرید ملک در سیاهبند بومهن که اسناد آن اوقافی می باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۳۲ #56407

با سلام و احترام فراوان.
یک واحد آپارتمان در سیاهبند بومهن برای فروش گذاشته شده است. مالک می گوید سند آن اوقافی بوده ولی کلیه اسناد موجود می باشد و این آپارتمان مشکلی ندارد. آپارتمان دوسال ساخت می باشد. بنده اطلاعی در مورد املاکی که اسناد اوقافی دارند ندارم. ظاهرا در سیاهبند کلیه ساختمان ها با همین شرایط هستند. اگر بخواهم این واحد را خریداری کنم ممکن است مشکلی پیش بیاید؟ چه اسنادی را باید از مالک مطالبه کنم که اطمینان حاصل کنم؟ با تشکر فراوان از پاسخگویی همیشگی و سریع شما.

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ملک متعلق به اوقاف باشد مالکیت آن متعلق به اوقاف بوده و به شما منتقل نخواهد شد لذا فقط منافع آن میتواند به شما منتقل شود. پیشنهاد بنده اینست که از خرید املاک اوقافی امتناع کنید.