چجوری میتونم موقت شکایتم رو بردارم که طرف بتونه ماشین رو تا تهران بیاره برای فک پلاک که اگر نیاورد من باز شکایتم به جریان بندازم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۶ #56404368

سلام
من ماشینی رو سال ها پیش فروختم با وکالت تعویض پلاک. بعد متوجه شدم که طرف هنوز با پلاک من تردد میکنه رفتم دادخواست فک پلاک دادم حالا ماشین رو پلیس گرفتنه ولی شهرستان هست
حالا متوجه شدم ماشین چند دست چرخیده و من به اونی که ماشین رو فروختم پاسخگو تماس نیست
اون شخصی که ماشین دستش هست با من تماس گرفته که ماشین رو بزن به اسم من قراردادها رو هم دارم از اون شخص
این کار درسته که بدون اطلاع به اون طرفی که من ماشینو بهش فروختم ماشین رو بزنم به نام این شخص؟
ممنونم از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خریدار باید دادخواست الزام به تنظیم سند را علیه فروشنده( شما) و ایادی ما قبل خود مطرح کند

سلام.
باتوجه به عدم اطلاع شما درخصوص نحوه ی استفاده از خودرو ویا مشکلات احتمالی از انجام چنین اقدامی خودداری کنید و درصورت توافق و برای رفع مشکل نیز میتوانید همین اقدام را انجام دهید.

شما در برابر طرف قرارداد خود مسئولیت دارید و در قراردادهای دیگر فاقد سمت هستید، از طرفی شخص مذکور طرف قرارداد شما نیست و در قرارداد شما فاقد سمت است، مضاف بر آنکه با این اقدام امکان طرح اتهام فروش مال غیر را علیه خود فراهم میکنید

درود
خیر بهتر است این کار را انجام ندهید زیرا ممکن است در آینده مشکلاتی از قبیل فروش مال غیر برای شما ایجاد شود.

درود
خیر باید روال قانونی طی گردد و خریدار آخر به طرفیت شما و کلیه ی ایادی ماقبل خود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نماید و بعد تنظیم سند صورت گیرد .‌

با سلام شما به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید چون به مشکل میخورید

خریدار باید به طرفیت تمام ایادی ماقبل دادخواست الزام به تنظیم سند بدهد