مطالبه چک صیادی ثبت نشده به چه نحو است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۰۶ #56384045

سلام وقت بخیر، نحوه مطالبه چک صیادی که ثبت نشده است را لطفا بفرمایید. ممنون.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به بانک مربوطه مراجعه نمایید بانک گواهی عدم ثبت چک در سامانه صیادی را برای شما صادر و به استناد آن میتوانید دادخواست مطالبه وجه بعنوان سند عادی را درخواست نمایید

سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید.
چون ثبت سامانه نشده یک حواله عادی طلب تلقی میشود و نمیتوان از مزایای قانون چک استفاده کرد.

سلام دادخواست مطالبه وجه بدهید بعنوان یک حواله عادی چک ثبت نشده سند طلب تلقی میشود

سلام
چنانچه چک صیادی ثبت نشده باشد امکان دریافت اجراییه جود ندارد و شما می‌بایست به طرفیت صادر کننده دادخواست با عنوان مطالبه وجه مطرح و به چک استناد نمایید.
موفق باشید

سلام دادخواست مطالبه وجه چک بدهید.

با سلام و تحیات وافره

بایستی باستحضار برساند، در این حالت چک وصف تجاری خود را از دست داده و سند مدنی محسوب می شود و شما باید باطرح دعوای مطالبه وجه اقدام به احقاق حقوق خویش بنمایید و پس از اخذ رای بر علیه صادر کننده چک و قطعیت آن می توانید تقاضای صدور اجراییه بنماید نا گفته نماند می توانید با دعوای اصلی تقاضای تامین خواسته نیز داشته باشید تا در صورت محکومیت ایشان اموال منقول و غیر منقول خود را بنام شخص دیگری منتقل ننماید حال صرف نظر از امر مزبور ، رویه در چک ثبت شده چنین نبوده و شما می توانید مستقیما تقاضای صدور اجرائیه بنمایید.حال پیشنهاد می گردد ضمن رزرو وقت با یکی از وکلای محترم دادگستری و یا کارشناسان معزز بنیاد وکلا هماهنگی لازم را مبذول داشته تا تشریفات دادرسی و دادخواست و لایحه دفاعیه در راستای احقاق حقوق حقه خویش به شایستگی تدوین و تنظیم گردد.

موفق و موید باشید.

سلام و عرض ادب
چک صیادی بنفش اگر در سامانه ثبت نشود؛ فاقد وصف تجاری بوده و لذا سند تجاری محسوب نشده و از امتیازات ویژه چک مثل اخذ اجراییه ثبتی یا اجراییه مستقیم روی چک و امکان طرح دعوا علیه ظهرنویس و نیز از تعلق خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک، برخوردار نیست.

این چک را صرفا میتوان به عنوان یک سند عادی طلب و براساس عمومات قانون مدنی و فقط از صادرکننده اولیه و ضامن وی طلب کرد و برای وصول وجه آن باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه در دادگاه حقوقی اقامه کنید و خسارت تاخیر تادیه آن نیز، از تاریخ تقدیم دادخواست به دادگاه میتواند مطالبه شود.