زمان و شرایط برای پرداخت دیه از صندوق تامین چقدر و چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۳ #56360580

با سلام. من فرودین امسال تصادفی داشته ام که بنده عابر پیاده بودم و موتری در لاین ویژه و روی خطکشی عابر با من برخورد کرده و باعث شکستگی استخوان من شده. راکب موتور در اول در صحنه حضور داشته. موتورش توقیقف شده ولی در بیمارستان فرار کرده و تمام مشخصاتی که از خودش داده بوده هم دروغ بوده.
پرونده من تا به امروز طول کشیده . یعنی دی ماه. از طرفی مالک موتور را تازه پیدا کردن که اون اعلام کرده که و من موتور را قبل از تصادف فروختم به شخص دیگری همراه با قولنامه. موتور بیمه هم نداره. و شخص جدید که مالک موتور هست پیدا نشده. مثل اینکه از ایران رفته. الان شرایط دریافت دیه من چگونه است و اگر قرار باشد صندوق بده چقدر طول میکشه و آیا پرداخت میکنه.
استخوان درشت نی و نازک نی من خورد شده و همراه با پلاتین جوش خورده.

ممنون میشم کمکم کنید. و راهنمایی.

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورت عدم شناسایی مقصر امکان دریافت دیه از صندوق وجود دارد.معمولا بین ۲تا۴ ماه طول میکشد.