من میتونم به استناد پرینت حسابم که به شوهرم یا مثلا مصالح فروش یا کابینت ساز پول دادم ادعای قانونی داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۳۹ #56350804

سلام. من ۴ سال پیش از درآمد خودم در ساخت ساختمان به شوهرم کمک کردم بر حسب اعتماد که ایشون گفتند این ساختمان رو در ملک پدرم می‌سازیم و بعد آنها سند به نام خودمان می ‌زنند بعد از مدتی که ساختمان کامل شده ادعا کردند که من اصلا خرجی نکردم و ساختمان را خودش و پدرش ساختند و من حقی ندارم. و بعد هم پدر و مادرش ما به قدری اذیتم کردند تا از اون خونه بیرون بریم و مستاجر شدیم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بار اثبات این ادعا بر دوش شماست و تحصیل ادله و مستندات کافی نیز بر عهده خودتان هست بله میتوانید ب پرینت حساب و البته شهادت شهود در این مورد استناد کنید مورد دوم در اثبات ادعا بسیار موثر هست

سلام .شما چنانچه وجهی واریز کرده باشید و پرینت بگیرید و ثابت کنید که بابت بدهی نبوده قابل مطالبه هست ولی راجع به بنام زدن منزل بنام شما باید مستندات . قولنامه و واریزی داشته باشید تا بتونید ثابت کنید

درود
در صورت وجودمستندات و دلایل کافی، میتوانید مبالغ واریزی را از همسرتان مطالبه نمایید .

سلام
بله می توانید مطالبه ی کلیه ی هزینه هایی که برای منزل همسرتان نموده اید را از دادگاه با ارائه ی مستندات بخواهید

شما باید ادعای که می کنید باید بنحو مقتضی ثابت کنید

سلام با استناد به پرینت حساب و شهادت شهود می توانید این ادعا را اثبات نمایید.

بنام خدا،اصل بر عدم پرداخت است شما مدعی محسوب میشوید و باید پرداخت را اثبات کنید.(البینه علی المدعی)با این وجود اثبات امر بوسیله پرینت حساب معتبر و سایر ادله نیز وجود دارد.