چنانچه کارفرما امتناع کند از دادن آن، از کجا باید پیگیر حق و حقوقم باشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۸ #56319115

با سلام
من مدرکم را برای رتبه به یک شرکت مشاور داده ام قبلا بیمه کرده بودند مرا،حالا که در شرکت مشغول به کار هستم درخواست مبلغی را کرده ام.این مبلغ چقدر می تواند باشد و چنانچه کارفرما امتناع کند از دادن آن، از کجا باید پیگیر حق و حقوقم باشم؟(سه سال و نیم سابقه بیمه با مدرک ارشد معماری)
ممنون

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اهداء سلام
احتراما طبق طرح طبقه بندی مشاغل ،میتوانید طرح موضوع نمائید.
پیروز باشید

براساس سابقه و مدرک شما است. از نظام مهندسی جویای موضوع شوید.

می توانیداز طریق سازمان نظام مهندسی طرح موضوع کنید

درود بر شما، بر اساس سمت و مدرک شما بررسی خواهد شد، بهتر است از نظام مهندسی پیگیری نمایید.

برااساس طرح طبقه بندی مشاغل و میزان آن برآن اساس محاسبه می شود

با سلام
مبلغی که به شما تعلق میگیرد اگر عرف خاصی باشد بر اساس آن وگرنه کارشناس رسمی تعیین خواهد کرد و مرجع اقامه دعوی شما بستگی به این دارد که در کدام منطقه بیمه ایی کد کارگاه دریافت کرده اید که باید به اداره کار مربوط به آن منطقه تشریف ببرید و دادخواست خود را ثبت کنید

درود
سازمان نظام مهندسی.