مگه بدون پرداخت میشه معامله ای رو فسخ کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۱ #56244306

بنده یک واحد آپارتمان طبقه سوم از سازنده پیش فروش گرفتم بعد مدتی ازم درخواست کرد طبقه دوم بهم بده که مالک زمین طبقه سوم بابت مشارکت میخاد و اورد یه متنی که در آن واحد اشاره نشده و من بدون اطلاع در داخل متن نوشته تمام طلب خود را گرفتم و کافه اختیارات سلب هم اشاره شده اما هیچ اشاره ای به مبلغ نشده چون مبلغی به من نداده و فقط برا طبقه دوم قرارداد مجدد نوشت وگفت بخاطر طبقه سوم این متن که مشکلی براش پیش نیاد حالا اون برگ به دادگاه داده که قرارداد فسخ کرده مگه بدون پرداخت میشه معامله ای رو فسخ کرد میخاستم منو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در مورد طبقه دوم قرارداد جدیدی تنظیم کرده و در آن اشاره به مبلغ شده که حکم جابجایی را دارد ولی اگر فسخ نامه کلی بوده و در خصوص طبقه دوم اشاره ای نشده متاسفانه فقط میتوانید پیرامون استرداد وجه پرداختی اقدام نمایید که آن هم با اقرار شما به دریافت تمام طلبتان امری بسیار مشکل و حتی بعید است .