من میتونم ازشون به اداره کار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۹ #56221757

سلام. من تو محل کار با مدیر داخلی که آقا هستند بحثم شد و باهام برخورد درستی نداشتند و تنها اعتراضم بهشون این بود که حق ندارند با من برخورد کنند اما ایشون تهدید کردند که چک و سفته دست من داری و هرجور بخوام رفتار میکنم وگرنه میذارمشون اجرا. (سفته ۲۰ میلیونی). بعدشم دست من رو گرفتند و هلم دادند و گفتن ازینجا برو بیرون تا سفته‌ تو بذارم اجرا. من میتونم ازشون به اداره کار شکایت کنم بخاطر رفتار نامناسبشون با کارمند خانم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرمدرکی دارید که اثبات کند باشما برخورد بدی داشتند به دادسرا مراجعه کنید ولی دربحث وصول ضمانت شما ایشان باید مجوز داشته باشد چون اینها فقط برای تضمین حسن انجام کار شما نزد ایشان هستند

با سلام و احترام
اولا ایشان حقی بر وصول چک یا سفته ی ضمانی ندارند. زیرا سفته ی تضمین حسن انجام کار راسا قابل وصول نیست و پس از احراز تخلف کارگر و وارد کردن خسارت توسط او آن هم به دستور دادگاه قابل وصول است. در غیر این صورت انتقال آن به دیگری یا اقدام به وصول وجه آن خیانت در امانت میباشد
بابت رفتار خلاف شئونات نیز اگر شکایتی دارید میتوانید در دادسرا طرح کنید( نه در اداره کار )

سلام درصورت داشتن دلایل و مدارک مبنی بر تهدید و توهین ( گرفتن دست و هل دادن ) میتوانید از ایشان شکایت کیفری و بعد در اداره کار هم شکایت نمایید

با سلام اگر شواهد و مدارکی دارید علیه ایشان تحت عنوان جرم توهین شکایت ثبت کنید.